Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Inchiriere spatiu birouri, Galata, Iasi
Galata, Iasi

€600/luna
detalii pe scurt

Tip proprietate Spatiu Birouri

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 36 mp

Camere 1

Etaj 1/P

Inchiriere spatiu birouri, Galata, Iasi
Galata, Iasi

€600/luna

Spatiu Medical-Birouri Galata-Spitalul de recuperare.



Acest spatiu se afla intr-o cladire noua recent finalizata si este ideal pentru activitati medicale sau birouri. Situat in zona Galata, in apropierea Spitalului de Recuperare si a Penny Market, acest spatiu este usor de localizat si ofera acces rapid si comod pentru pacienti, clienti si angajati.



Caracteristici Cheie:



Versatilitate Functionala: Spatiul este potrivit atat pentru activitati medicale, cum ar fi cabinete medicale sau clinici specializate, cat si pentru birouri sau alte activitati comerciale.



Dotari de Confort: Dispune de aer conditionat, centrala termica si grup sanitar asigurand un mediu confortabil indiferent de conditiile meteo sau de anotimp.



Accesibilitate si Convenienta: Cladirea este echipata cu lift, facilitand accesul la diferitele nivele ale spatiului. De asemenea, dispune de locuri de parcare, ceea ce este extrem de valoros intr-o zona urbana aglomerata.



Oportunitatea Perfecta pentru Afacerea Dvs.:



Indiferent daca sunteti un medic care cauta un cabinet nou sau un antreprenor in cautare de un sediu pentru birourile sale, acest spatiu ofera tot ce aveti nevoie pentru a va dezvolta afacerea intr-un mediu profesional si modern.



Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizita, va rugam sa ne contactati.



Este momentul sa profitati de aceasta oportunitate si sa va stabiliti afacerea intr-un spatiu nou, dotat cu tot ce este necesar pentru succesul dumneavoastra!

Curent electric
Apa
Gaz
Centrala proprie
Wireless

Localizare

HARTA

Cazacincu Stefan

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu